Nyilvános magánügyek. Kis sztárok, nagy botrányokkal
TV2 – Aktív, 2004.07.15.

Aktív: Persze, azért akadt olyan is, aki soha nem került címlapra magánélete miatt. Szerepelt viszont nagy mozifilmben amerikai macsóként, volt Sir Kán a Dzsungel könyvében, vagy esetleg egy szerelmes hős. Mégsem tudni, éppen kivel él. Ő Szervét Tibor, ugye ismerik a nevét?

Szervét Tibor: Hülyeségnek tartom, amikor egy nagy hirdetőoszlopon,  egy bulvár lap címoldalán az van, hogy XY-t csak szerénysége tartotta vissza attól, hogy legnagyobb titkát meg ne vallja. Már akkor röhögni kell, amikor az első sort elolvassa az ember.
Nem hiszek ebben, hogy imidzs-építés. Bizonyára része a kornak és lehet, hogy ez már korszerűtlen, ahogy én gondolkodom de ez egy marhaság, az imidzs. Le lehet gyártani természetesen és biztos ideig-óráig van is, de személyiség nélkül, meg igazi asztalra letett garasok nélkül hiába ez az egész cécó.
Tehát, akik ott vannak az élvonalban, azok nagyon komoly teljesítményt mondhatnak magukénak. Akiknek meg imidzsük van, azok hát... olyan gyérecskék.

Aktív: Hát így megy ez nálunk, kis ország, kis sztárokkal, nagy botrányokkal - még nagyobb művészekkel, akik mindig hallgatnak. Az biztos, hogy ha valaki akár csak egyszer is felhasználja a bulvárlapokat népszerűségének növelése érdekében, az nyugodtan számolhat azzal, hogy élete onnantól fogva nyitott könyvvé válik.”

http://www.tv2.hu/Archivum_cikk.php?cikk=100000092635&archiv=1&next=0
A nyilatkozatot a tv-adás alapján lejegyezte: Baráth Mari