Zajos sikere volt a nyíregyházi Vidor fesztiválon a miskolci Furcsa párnak Észak-Magyarország, 2005.09.09. p.7.

„- Ki mást kérdeztünk volna a miskolciak szerepléséről, mint a fesztivál kitalálóját, a darabok válogatóját, Tasnádi Csabát, a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház igazgatóját?

- A Vidor Fesztivál a jókedv örömünnepe akar lenni. Célja a színvonalas szórakoztatás, mert szent meggyőződésem, hogy a nevetés, a jókedv mindenkinek kijár: alapjog - mondja bevezetőül Tasnádi Csaba. Így folytatja: - Ennek szellemében válogatom az előadásokat. A most zajló negyedik Vidorra is tizennégy produkciót hívtam meg, mint korábban, közöttük a miskolci Furcsa párt Müller Julival és Seres Ildivel a főszerepben, Szervét Tibor rendezésében.

A direktor elmondta: zajos siker volt a miskolci előadás, amely igazi csapatmunka, a társak remekül játszanak alá a két kitűnő, a finom humor sok-sok eszközét felvonultató főszereplőnek. Az előadásban - hangsúlyozta Tasnádi Csaba - komoly figyelem fordítódott a mögöttes emberi tartalmak kibontására. A főszereplők szinte együtt lélegeztek a közönséggel, annak rezdüléseire érzékenyen reagáltak.”

http://www.icenter.hu/cgi-bin/sajto/nssea.pl?cikk=ooffaowsrriiootewccste&nyelv=&words=szervét,tibor#link0