Szabados: Egy kabaré...
Déli Hírlap, 1994.04.21. p.4.

”A legnagyobb örömmel írom le, hogy igen kellemesen csalódtam, az Egy kabaré … avagy Mi a csudának menjek én az Apolló Kabaréba? Című műsor úgy jó, ahogy van. A rendező mellett a szerkesztő-dramaturgé az érdem, hogy élvezetes, mának szóló, nem nosztalgiázó, nem is „leporolós”, hanem élő kabaré született. A műsor tehát ki van találva. És akkor ehhez jön egy abszolút profi rendező, a műfaj kiváló ismerője, aki úgy tud bánni a színészekkel, ahogy csak a legnagyobbak: Szervét Tibor. Akiről szerintem eddig senki sem tudta – gondolom, ő maga sem -, hogy mindez igaz rá. Tudniillik, hogy profi rendező, nagy kabaréismerő és a többi.

Le a kalappal kettejük előtt, de minden közreműködő előtt is. (Koreográfus Majoros István, díszlettervező Lovas Imre, jelmeztervezők Máhr Ági és Sipos Mária, grafikus Veress Attila, zenei szerkesztő Fekete Mária.)

Nincs könnyű dolgom, hogy a csudába elemezzem a színészek játékát, amikor teljesen belefeledkeztem az előadásba, egy pillanatra sem éreztem, hogy ezt vagy azt nem így kellett volna csinálni, tudniillik mindig mindenki a helyén volt, mondhatom, a szerzők színvonalán jelenítve meg a figurákat. Nincs kit kiemelni közülük, mert egyként remekek.

Maradjunk annyiban, hogy tényleg: mi a csudának menjünk mi az Apolló Kabaréba, amikor van nekünk Miskolci Kabarénk.”