Barabás Tamás: Színházi levél
Pesti Műsor, 1994.06.23-29. p.7.

”Karinthy Frigyes, Gábor Andor, Szép Ernő, Nagy Lajos, Molnár Ferenc a legsűrűbben előforduló szerzői ennek a kabaréműsornak. Ahány név, annyi különböző egyéniség, stílus, gondolatvilág, mondandó, látásmód, világkép. Csak egy dologban hasonlóak: valamennyien nagyon, de nagyon tudnak írni. Gyakorlatilag mindent. Regényt és humoreszket, novellát és színdarabot, kuplé- és slágerszöveget, amit a kuncsaft kíván. Mert sokszor csakugyan megrendelésre írtak, de akkor sem engedtek a nívóból. És a kitűnő válogatást jó zenés számokkal elegyítik, Eisemann és Szirmai Albert és Zerkovitz és Márkus Alfréd és Kálmán Imre és Buday Dénes és Carlo de Fries és Göngy Pál jobbnál jobb dallamaival.

Szervét Tibort (ez miskolci búcsúmunkája, a jövő évadban már a Vígszínház tagja) dupla dicséret illeti: nemcsak remek szereplője a játéknak, de ötletgazdag, elegáns rendezője is.

Csak jót tudok mondani a többi öt szereplőről is: a naiv, fiús bájú Quintus Konrádról, a lendületes Földi Lászlóról, a szexepiles Seres Ildikóról, a fanyar humorú Máhr Ágiról, a naivától a vampig mindent játszó Orosz Annáról.”